JEV recolza la demanda del CJB per a inversions en equipaments juvenils

El Consell de la Joventut de Barcelona ha reclamat al Govern municipal destinar el 3% de la inversió municipal per a equipaments juvenils a la ciutat, entenent que s’ha d’acabar per complir el Pla d’Equipaments Juvenils que es va aprovar el 2008 a realitzar en un període de 7 anys. La mesura perseguia corregir el dèficit històric en infraestructures per a joves que tenia i té la ciutat alhora que es disposava a dignificar-los i cobrir les necessitats i demandes de l’associacionisme juvenil i de la joventut en general. Tot i que es tracta d’un pla ambiciós i elaborat en un període de bonança econòmica, el CJB considera que els seus objectius i l’horitzó que dibuixa són irrenunciables i que cal finalitzar el projecte per tal de dotar els barris i districtes de Barcelona dels serveis juvenils que requereixen per fomentar la participació i desenvolupament de la vida associativa de la joventut de la ciutat. A les últimes inversions que ha presentat l’Ajuntament de Barcelona només apareixen dos equipaments adreçats a la població juvenil amb un percentatge del 0,8% del total del pressupost, fet que destaca que el PEJB està lluny de finalitzar-se. és per això que el CJB demana al govern municipal que expressi la seva voluntat de desplegar el Pla d’Equipaments Juvenils de Barcelona tot i consensuant aquells canvis que es puguin considerar amb el mateix consell.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *