JEV demana a CiU i PP que deixin d’infiltrar imputats a les institucions

Joves d’Esquerra Verda recolza l’alcalde de Viladecavalls (Vallès Occidental), Carles Rodríguez, membre de l’organització, qui ha rebut una moció de censura protagonitzada pels regidors de l’oposició de CiU i PP. D’entre els impulsors de la moció de censura hi ha persones imputades en casos de corrupció política, contra els quals l’alcalde i el nou equip de Govern han presentat querelles. En aquest sentit, Rodríguez ha qualificat el fet d’insòlit i ha explicat que l’actual Consistori “hem acudit a la justícia davant de cada irregularitat que hem trobat”. Entre els casos de corrupció pels quals estan imputats els regidors de l’oposició, hi ha un cas de prevaricació per afavorir dues empreses en 8 contractacions formalitzades verbalment, reclamacions de factures per valor de més de 500 mil euros, un delicte mediambiental per una llicència d’obres i l’ús d’una targeta de crèdit per valor de 15.000 euros per comprar peix, marisc i bitllets de loteria. “Des de JEV donem tot el suport al company Carles Rodríguez i esperem i desitgem que la moció, prevista per al ple del pròxim dijous 9 de maig, no prosperi, ja que es tracta d’acabar amb els privilegis i la corrupció d’uns quants o de seguir fent política des de la proximitat i l’honradesa per a la majoria”, ha dit la Coordinació Nacional, Pau Planelles i Anna Rovira.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *