JEV participa a la 6a Àgora Jove del CNJC

Aquest cap de setmana Joves d’Esquerra Verda ha participat a la 6a àgora Jove organitzada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), amb el lema “El sistema educatiu, present i futur”. Al llarg de dos dies, joves d’entitats diverses han debatut sobre el model educatiu i han comptat amb la presència de ponents com Miquel àngel Essomba, professor de la UAB; Xavier Olivella, membre de la FaPac; i Irene Balaguer, de l’associació de mestres Rosa Sensat, els quals han parlat des de l’última reforma educativa, la LOMCE i les seves conseqüències, fins a la igualtat d’oportunitats a l’escola. A partir de diversos tallers, els assistents també han tractat aspectes com la governança i la participació de la comunitat educativa, el finançament dels centres o l’associacionisme juvenil. Joves d’Esquerra Verda hi ha participat activament, amb una delegació encapçalada per la responsable d’Educació i Universitats, Sara Ledesma, compartint debats, opinions i discurs amb d’altres entitats d’arreu de Catalunya, fet que suposa una experiència enriquidora i d’aprenentatge per a l’organització.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *