JEV participa al Consell del Partit Verd Europeu a Madrid

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Madrid el 18è Consell del Partit Verd Europeu , que se celebra cada sis mesos i que aquest cop s’ha realitzat a Madrid. Aquesta edició del Consell ha estat l’escenari de mesures importants , com l’adopció d’Equo com a membre de ple dret per part dels europeus o la determinació d’una postura més definida contra les mesures d’austeritat. Joves d’Esquerra Verda ha volgut estar molt present en aquesta trobada per l ‘ especial rellevància que tenia i hi ha assistit amb una delegació força nombrosa formada per membres tant de la pròpi a organització, encapçalats per la Coordinació Nacional, Pau Planelles i Anna Rovira, i pel responsable de Relacions Internacionals, Chema Martín, com d’altres entitats juvenils catalanes convidades. A Joves d’ E squerra Verda van afegir-se membres d’Acció Jove-Joves de CCOO, el Consell Nacional de la J ov entut de Catalunya i el Consell de la Joventut de Barcelona. El Consell va tenir lloc entre els dies 10 i 12 de maig i va comptar amb una sessió prèvia a càrrec de la FYEG (Federation of Young European Greens), Red Equo Joven i Joves d’Esquerra Verda des del dia 9 a la tarda. Aquestes activitats van incloure un debat obert a la ciutadania sobre la crisi que pateix especialment la gent jove, amb la participació dels eurodiputats Raül Romeva, Reinhard Bütikofer i Karima Deli i d’activistes joves de la societat civil; una acció directa al centre de Madrid, i una visita al Congrés dels Diputats que tenia com a objectiu conèixer com treballen les forces polítiques a les institucion s estatals. A pocs mesos de celebrar comicis a l’ E urocambra, el paper de JEV i d’I CV a escala europea es presenta determinant. En un context en qu è el continent necessita prendre mesures econòmiques urgents en bloc i la ciutadania del sud d’Europa està patint especialment, es mostra completament necessària la màxima cooperació entre forces a escala internacional per posar fi a aquesta situació i la presència en espais com el Consell del Partit Verd Europeu és fonamental.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *