JEV reivindica el Dia Internacional contra la LGTB+fòbia

Amb motiu del Dia Internacional contra la LGTB+fòbia, Joves d’Esquerra Verda reclama amb més força que mai l’aprovació de la Llei contra la transfòbia i l’homofòbia que s’ha presentat al Parlament, i insta totes les forces polítiques a evitar la discriminació que pateix el col·lectiu LGTB+. Per tal de commemorar aquesta dia de lluita, des de la sectorial de Llibertats Sexuals de JEV s’ha col·laborat en diversos actes que han organitzat les entitats entorn d’aquest dia i, a més, l’organització serà present a la concentració que s’ha convocat aquest divendres 17 a la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona. “Som conscients que la crisi no ha fet més que agreujar la vulnerabilitat del col·lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i transexuals (LGTB), i especialment les persones migrades que pertanyen a aquest col·lectiu i que són doblement discriminades. és per això que avui JEV assistirà a l’acte organitzat per ICV a mans de l’àmbit LGTB+ i de l’àmbit de Migració i Ciutadania”, ha apuntat la responsable de Llibertats Sexuals, Laura Cañadas. A més, ha afegit que “és necessària la igualtat legal però també calen i són imprescindibles polítiques socials potents per lluitar contra la discriminació i per avançar cap a la igualtat real”. Des de l’organització política juvenil denunciem la LGTB+fòbia en tots els àmbits, no només en l’àmbit legal, sinó també, per exemple, en el món del treball. I posem especial atenció en l’assetjament escolar homòfob. Des de JEV ens mobilitzarem al carrer, al costat de les entitats i els col·lectius per defensar i reivindicar el lliure exercici de l’orientació sexual i la identitat de gènere, i manifestem fermament el nostre compromís contra qualsevol forma de discriminació.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *