JEV condemna l’assassinat d’un jove de 18 anys per part de 3 neonazis a França

Joves d’Esquerra Verda mostra la seva condemna més contundent per l’assassinat d’un jove de 18 anys, militant sindical i polític d’esquerres, a mans de tres neonazis desprésd’una brutal pallissala nit del passat Dimecres 5 al centre de París. Així com, també expressa la seva consternació, solidaritat i condol a familiars, amics i a tots els seus companys de militància. Segons informa el Partie de Gauche el jove estudiant de Ciències Polítiques Clément Méric va ser agredit per tres membres del grup feixista JNR quan sortia de comprar roba prop de l’estació de Saint Lazare de París, pel simple fet de ser d’esquerres i antifeixista. Méric hauria mort com a conseqüència d’aquesta pallissa. Des de JEV es veu amb molta preocupació l’augment i la radicalització de l’extrema dreta a França, tant amb les seves expressions homòfobes arrel de la campanya contra el matrimoni homosexual, com de les seves expressions racistes i xenòfobes contra les persones de diferents cultures i procedències; així com per l’auge de partit d’ultradreta Front Nacional a les enquestes. L’organització política juvenil fa una crida a la unió de totes les forces polítiques, socials i sindicals democràtiques per tal de bastir un front comú contra l’extrema dreta i la intolerància, per afrontar amb valentia aquest odi que amenaça la convivència social francesa.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.