El Vallès Occidental, “En moviment(s)”

Joves d’Esquerra Verda del Vallès Occidental va celebrar el passat dissabte la quarta edició de l’Escola de Formació de la comarca, que portava com a títol “En moviment(s)”, a través de la qual es feia una jornada centrada en els moviments socials. Aquesta jornada va celebrar-se al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer de Terrassa al llarg de tot el dia. L’eix central de l’Escola eren els moviments socials, i com no podia ser d’una altra manera diferents representants dels moviments socials convidats. La PAH de Rubí i els Iaioflautes van exposar una anàlisi de la situació social que vivim, els recursos i mitjans de què disposen per poder donar solucions a les necessitats que esdevenen i els motius que fan aflorar aquestes noves formes d’organització i lluita. Lluita que reprenien perquè “ens ho estan prenent tot, tot allò que es va aconseguir després d’anys de molta lluita i que no consentirem que ara s’ho carreguin tot perjudicant als nostres fills i néts”, explicava l’Anna com a representant dels Iaioflautes. Va ser una jornada de debat, treball i formació, però també una jornada per compartir experiències, ja que es va poder observar com molts dels nostres adherits i adherides participen activament dins de diferents moviments socials. JEV continuarà aquest camí, com ha fet fins ara, participant als moviments socials i organitzacions polítiques per tal d’unir esforços per combatre en lluites i aconseguir conjuntament els objectius que compartim.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.