JEV reivindica un CNJC combatiu i sense seguidismes

Joves d’Esquerra Verda participa activament al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), entenent-lo com una plataforma de suport i acció de les associacions juvenils, especialment en un complicat context com l’actual. Per aquesta raó, la delegació de JEV que aquest dissabte va assistir al CNJC, encapçalada pel coordinador nacional, Pau Planelles, va demanar que aquest respongués a interessos independents, exigent amb el Govern de la Generalitat. L’organització planteja que la Direcció General de Joventut es troba en punt mort i que la manca d’aplicació del Pla Nacional de Joventut i d’una estratègia de lluita contra l’atur juvenil debilita les possibilitats de futur de la gent jove. A més, aquest dissabte JEV va plantejar la necessitat de defensar la laïcitat tot combatent les embestides empreses per CiU i el PP en àmbits com l’avortament. D’altra banda, es va generar consens al voltant de liderar unes resolucions en contra de la corrupció, així com mesures concretes contra la corrupció en casos com el pacte entre CiU i Ferrovial pel Palau de la Música. Amb el novembre del present any com a horitzó, ja que està previst que JEV s’incorpori al Secretariat del CNJC, l’organització vol reforçar el discurs combatiu del Consell per tal que esdevingui una peça clau en la generació d’alternatives des del moviment associatiu juvenil.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.