JEV participa a la manifestació per una Europa Social i Democràtica

Joves d’Esquerra Verda va assistir, el passat diumenge 16 de juny, a la mobilització convocada pels sindicats en el marc d’una convocatòria europea. Un cop més, organitzacions sindicals, moviments socials i les esquerres han sumat forces per exigir un canvi en la política econòmica i social impulsada pels governs de la Unió Europea, de forma col·legiada amb l’FMI, i situar l’economia i la democràcia al servei de les persones. Milers de persones han expressat el seu malestar amb l’actuació dels governs espanyol i català, que no estan fent sinó un acurat seguidisme dels mandats de la coneguda com a Troika. Aquesta manca de compromís dels governs amb el benestar i la defensa dels drets i les llibertats de la ciutadania està desmunant l’Estat del Benestar a Catalunya i a tota Europa, sota la falsa excusa que “no hi ha alternativa”. “I tant que hi ha alternativa”, respon la Coordinació Nacional de JEV. “Aquesta crisi no està essent sinó l’excusa per a transferir recursos de totes i tots cap a les mans de sempre; recursos públics per a pagar la ressaca financera privada que ha acabat amb l’explosió del sistema econòmic i de la cohesió social”. Contra això, Joves d’Esquerra Verda reclama democratitzar l’economia i recuperar les institucions segrestades pels poders econòmics amb la complicitat de la dreta catalana i espanyola i una socialdemocràcia que no respon a la gravetat de la situació.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *