JEV publica els seus pressupostos per seguir treballant “amb parets de vidre”

Joves d’Esquerra Verda va marcar-se, a la darrera Assemblea Nacional el maig de 2012, l’objectiu de convertir-se en una organització referent en transparència i, en especial, el mandat de publicar els seus pressupostos. En un moment de desafecció i indignació ciutadana com l’actual, en què els recursos públics, més enllà de servir per a la protecció de la cohesió social, estan essent emprats per al rescat dels culpables de la crisi econòmica, l’organització política juvenil ha volgut obrir les seves portes per explicar com ens financem i a què destinem els nostres recursos. Malgrat la reducció de pressupost, Joves d’Esquerra Verda reivindica que la militància de les persones que integren l’organització segueix fent possible l’activitat, que s’enforteix en un moment en què moltes i molts joves decideixen unir-se a la lluita de l’esquerra verda transformadora. La publicació del balanç econòmic de 2012 i el pressupost de 2013 com a mesura clau de transparència aspira a visibilitzar també JEV com a exemple d’honestedat i convertir-se, encara més, en un referent polític de les persones joves que volen espais d’acció que no tinguin res a amagar. Totes aquelles persones interessades a consultar els pressuposts de Joves d’Esquerra Verda, els podeu consultar clicant aquest enllaç del web oficial.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.