JEV se suma a totes les reivindicacions unitàries LGTB

Joves d’Esquerra Verda s’afegeix a les mobilitzacions convocades pel col·lectiu LGTB de Catalunya amb motiu del Dia Internacional per l’Alliberament Gai, Lèsbic, Bisexual i Trans, i fa una crida al jovent català a sortir al carrer. L’organització política juvenil assenyala que el 28 de juny ha de ser no només un dia per continuar reivindicant els nostres drets i defensant amb fermesa el que s’ha aconseguit fins ara, sinó també un dia de lluita davant les discriminacions i situacions de violència que encara ara es manifesten envers aquest col·lectiu. Aquest dia ha de servir alhora per difondre la necessitat de seguir fent camí cap a un país que superi l’actual model de societat heteropatriarcal per un altre on es respectin totes les identitats sexuals i de gènere. és per això que JEV, a més de participar en les manifestacions de demà dissabte 29 de juny, també ha col·laborat en la trobada d’activistes LGTB que va organitzar ICV a l’Hospitalet de Llobregat el passat dimecres 26 de juny, amb la col·laboració del secretari del Front d’Alliberament Gai de Catalunya, la coordinadora de Lesbianes de Catalunya, el secretari general de la Coordinadora LGTB de Catalunya i president de Gais Positius, la presidenta de l’Associació Universitària Sin Vergüenza i la presidenta de l’Associació Alas para tod@s l@s trans del mundo. La responsable de Llibertats Sexuals de JEV, Laura Cañadas, ha recordat que està pendent d’aprovació la Llei contra la transfòbia i l’homofòbia al Parlament i espera que totes les forces polítiques arribin a un acord per tirar-la endavant i seguir avançant per aconseguir una societat més justa i lliure.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.