JEV participa a la manifestació contra el feixisme i el racisme del Vendrell

Joves d’Esquerra Verda va participar el passat dissabte en la concentració i posterior manifestació unitària pels carrers de la vila del Vendrell (Baix Camp), un municipi especialment afectat pel vot a les formacions d’ultradreta, on PxC té 5 regidors i és la segona força política, amb quasi un 20% de vot. Convocats per una plataforma local i amb el suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, gairebé un miler de ciutadans i ciutadanes van recórrer els carrers i les places amb diversos lemes contra l’auge de les idees intolerants, extremistes i xenòfobes que presenten les persones migrades com a falses culpables de la crisi. El responsable d’Immigració de JEV, Roger Molinas, valora la mobilització com un èxit, amb un nombre elevat de participants, esperant que esdevingui el principi d’un seguit d’activitats i actes locals en contra dels partits d’extrema dreta, ja que el feixisme creix en un entorn de passivitat i indiferència. Així, cal seguir organitzant accions de denúncia o entorn a la convivència en la diversitat i contra els rumors racistes, per exemple.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *