JEV de Tarragona participa a la manifestació de l’alliberament LGTB

Joves d’Esquerra Verda de Tarragona va participar en el dia de l’alliberament LGTB, que a les comarques del Camp es va celebrar amb una manifestació al centre de Tarragona i una festa. Membres de Joves d’Esquerra Verda han participat les últimes setmanes en la primera Comissió Unitària del 28 de Juny del Camp de Tarragona, que va servir per preparar els actes en el marc del dia de l’alliberament sexual. La manifestació de Tarragona, que es va celebrar divendres 28 de juny, a més, va rebre el suport de la Comissió Unitària del 28 de Juny de Catalunya, que cada any donava suport a la manifestació descentralitzada de Girona, i que aquest any s’ha traslladat, per primera vegada, al Camp de Tarragona, on unes 400 persones van recórrer el centre de la ciutat. Per la seva banda, Joves d’Esquerra Verda tancarà aquest dimecres al seu local a les 18h, juntament amb l’associació LESCAT, els actes conjunts que s’han celebrat durant les dues últimes setmanes al Camp, amb un videofòrum sota el títol la “(In)visibilitat lèsbica en el cinema”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *