JEV recull més de 150 signatures per la Renda Garantida Ciutadana a Lliçà de Vall

Joves d’Esquerra Verda del Vallès Oriental ha participat aquest cap de semana a la Festa Major de Lliçà de Vall. Dissabte 6 de juliol ho van fer a través de la recollida de més de 150 signatures per la ILP de la Renda Garantida Ciutadana, i diumenge 7 va repartir la revista Jovent amb molt bona acollida. El coordinador comarcal de JEV del Vallès Oriental, Marc Collado, ha valorat de forma molt positiva l’acció i ha afirmat que “és important ser presents a tot el conjunt d’espais propis de la joventut, perquè tant als de lluita com als de festa tot el que és jove ho fem nostre”. En aquest sentit, Collado ha posat de relleu la importància d’aquest tipus d’activitats, ja que representen un espai per poder establir contacte amb nois i noies de la comarca.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *