JEV celebra la Trobada d’Estiu Miguel Núñez

Joves d’Esquerra Verda ha celebrat els dies 13 i 14 de juliol la Trobada d’Estiu Miguel Núñez, un esdeveniment anual que aquest any ha tingut lloc a Castellnou de Bages i que porta el nom de l’històric lluitador antifranquista per retre-li homenatge. Durant el cap setmana, uns 130 joves han participat en l’activitat, que ha estat centrada a debatre sobre el feminisme i la necessitat de mantenir el discurs feminista avui en dia, a més de comptar amb espais de valoració de l’actualitat política amb Josep Vendrell, secretari general d’ICV, i Raül Romeva, eurodiputat d’ICV, i de recuperació de la memòria històrica. La Coordinació Nacional, Pau Planelles i Anna Rovira, ha valorat molt positivament l’èxit d’assistència de la Trobada i han destacat que “per primer any han participat en l’esdeveniment un grup important de gent de fora de l’organització”, així com “l’assitència de moltes organitzacions amigues durant tot el cap de setmana, com Alternativa Jove, Iratzarri, el Bloc Jove, Joves amb Iniciativa, Red Equo Joven i la FYEG (Federació de Joves Verds Europeus) i d’entitats i expertes feministes diverses que han compartit algun moment del cap de setmana amb els i les joves presents”. Judit Terés, responsable del grup de Dones Joves de Joves d’Esquerra Verda, ha destacat la importància de mantenir i treballar el discurs feminista actualment. “En un moment on les retallades afecten especialment les dones, que carreguen a les seves espatlles allò que no fa l’estat del benestar, és més important que mai ser conscients que no hem assolit la igualtat i que cal continuar treballant”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *