JEV participa a l’Assemblea de la FYEG

Joves d’Esquerra Verda ha assistit a l’assemblea extraordinària de la FYEG, la Federació de Joves Verds Europeus en les seves sigles en anglès, convocada per donar el tret de sortida a la preparació de les eleccions europees del maig de 2014, que ha tingut lloc a Alemanya els últims tres dies. La delegació de l’organització ha estat formada per Anna Rovira, coordinadora nacional, i per Chema Martín, responsable de Relacions Internacionals. A l’Assemblea es discutien dos documents. En primer lloc, un manifest polític conjunt entre totes les joventuts verdes europees per encarar les eleccions, que marca les prioritats d’aquestes en diferents eixos. “Fem una valoració molt positiva del text final del manifest, ja que incorpora tots els matisos que des de Joves d’Esquerra Verda hem volgut incorporar en el procés previ a l’Assemblea i durant aquests dies, com el rebuig frontal a les polítiques d’austeritat, l’aposta per una unió fiscal i el suport al dret a decidir a Catalunya”, ha valorat Rovira. Per altra banda, Martín ha valorat l’altre document aprovat a l’Assemblea, el Pla de Campanya. “és un pla ambiciós i molt útil per a les organitzacions membres de la FYEG, ja que pretén donar suport a la campanya de casdascuna d’aquestes i als candidats i candidates joves, respectant les diferències i les especificitats de cada territori”, ha explicat. Finalment, durant aquests tres dies els membres assistents a l’Assemblea han participat en una acció directa organitzada pels joves verds alemanys emmarcada en el seu procés de precampanya per denunciar la política migratòria de la UE, sota el lema “Cap persona és il·legal!”. Tots els documents que s’han debatut i aprovat a l’Assemblea extraordinària d’aquest agost es poden consultar a: http://www.fyeg.org/main/index.php/extraordinary-ga

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.