JEV comença la Diada amb l’ofrena a Rafael de Casanova

La Coordinació Nacional de Joves d’Esquerra Verda, Anna Rovira i Pau Planelles, ha començat la Diada d’enguany amb la tradicional ofrena floral al conseller en cap durant el Setge de Barcelona (1713-1714), Rafael de Casanova, al centre de la capital catalana. Rovira i Planelles han estat acompanyats de membres de l’Equip Coordinador Nacional i de militants i simpatitzants, aixi com d’una delegació d’Alternativa Jove encapçalada pel seu coordinador nacional, Enric Aragonès. Aquesta és la primera vegada que les dues organitzacions juvenils vinculades a ICV-EUiA fan l’ofrena plegades. JEV vol destacar el paper valent de la resistència dels barcelonins i les barcelonines durant el Setge de la ciutat que les tropes de Felip V van perpetrar.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *