JEV homenatja Salvador Allende pel 40è aniversari de la seva mort

Joves d’Esquerra Verda va participar ahir a l’homenatge a Salvador Allende que va tenir lloc a la Plaça que porta el seu nom de la ciutat de Barcelona, per commemorar el 40è aniversari de la seva mort. Una nombrosa delegació de l’organització juvenil encapçalada per la Coordinació Nacional, Anna Rovira i Pau Planelles, i per la responsable de Cultura i Memòria Històrica, Júlia Mas, va participar tant de l’acte, molt concorregut malgrat la pluja, com de l’ofrena floral posterior. “Per a Joves d’Esquerra Verda és essencial mantenir aquests espais de record i homenatge a figures com la de Salvador Allende, que van lluitar per la justícia i la democràcia i van perdre, fins i tot, la vida. Per a nosaltres és una prioritat la recuperació de la memòria històrica i seguirem treballant i participant en actes i xerrades com les d’avui”, han declarat Planelles i Rovira.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *