JEV dóna suport a les Jornades de Dejuni contra la Pobresa

Joves d’Esquerra Verda ha donat suport aquest cap de setmana a les Jornades de Dejuni contra la Pobresa que han tingut lloc a Plaça Catalunya de Barcelona organitzades per la Comissió Promotora de la ILP per la Renda Mínima Garantida de Ciutadania. Durant tres dies hi ha hagut xerrades sobre diverses temàtiques relacionades amb la pobresa, mentre un grup d’activistes feien el dejuni i diversos membres de l’organització han assistit a algunes d’elles, així com han passat per l’espai a mostrar el seu suport. Anna Rovira, coordinadora nacional de JEV, qui va assistir ahir a una xerrada sobre immigració i pobresa, va declarar que “per a Joves d’Esquerra Verda és molt important el procés de recollida de signatures en favor a la ILP, ja que considerem que una de les prioritats actuals ha de ser la lluita contra la pobresa”. Per això va explicar que una de les activitats principals de l’organització i les agrupacions territorials i locals per a l’inici del curs és intensificar la recollida de signatures amb taules pròpies o amb altres entitats.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *