JEV del Vallès Occidental convoca la seva VII Assemblea Comarcal

Dissabte passat l’agrupació de Joves d’Esquerra Verda del Vallès Occidental es va reunir en Consell Polític a Cerdanyola del Vallès. En aquesta trobada, van donar el tret de sortida a un procés assembleari que acabarà el 20 d’octubre i pel qual es produirà un canvi en la Coordinació Comarcal. Després d’aprovar la carta de convocatòria i el calendari de l’Assemblea, Roger Ubach de Terrassa i Laura Bros de Cerdanyola (tots dos membres de l’Equip Coordinador sortint) van anunciar la seva candidatura i la seva intenció de fer de l’agrupació del Vallès Occidental un espai de formació i activisme, tan ampli, transparent i democràtic com sigui possible. Més tard van formar grups de treball per preparar el Consell Nacional estratègic que tindrà lloc properament i van donar la reunió per acabada després d’extreure les conclusions.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *