JEV se suma al manifest “Beatificacions contra la memòria històrica”

Joves d’Esquerra Verda, junt amb d’altres organitzacions sindicals, juvenils i socials i ciutadans i ciutadanes a títol particular, han constituït una nova entitat amb l’objectiu de sortir al pas a la cerimònia de beatificacions massives que la jerarqia eclesiàstica vol dur a terme el dia 13 d’octubre a Tarragona. Entre les activitats que la Coordinadora ha previst per manifestar el rebuig a la manera com s’ha plantejat aquesta cerimònia, hi figuren la presentació de mocions a l’Ajuntament, la Diputació i el Consell Comarcal, la realització d’un acte acadèmic sobre les víctimes de la repressió a la Universitat Rovira i Virgili i una concentració, el 10 d’octubre a les 7 de a tarda, davant el Palau Arquebisbal. Totes aquestes iniciatives es poden seguir al web de la Coordinadora, on també es pot signar el manifest: http://tarragonalaica.wordpress.com/.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.