JEV assisteix a la concentració contra l’assassinat feixista d’un jove a Grècia

Joves d’Esquerra Verda ha participat a la concentració unitària contra l’assassinat de Pavlos Fyssas, un cantant de rap d’esquerres de 34 anys, apunyalat a Atenes per part d’un home de 45 anys simpatitzant del partit nazi grec Alba Daurada. La convocatòria l’ha realitzada Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a Plaça Catalunya, i hi ha participat la Coordinació Nacional de JEV, Anna Rovira i Pau Planelles. Des de l’organització juvenil de l’esquerra verda nacional es comparteix la preocupació d’UCFR davant l’auge de l’extrema dreta a Europa, a l’Estat espanyol, com es va veure amb l’atac a la llibreria Blanquerna, així com també a Catalunya amb la presència de l’ultra Casal Tramuntana al Clot, la Llibreria Europa a Gràcia o els 67 regidors que va obtenir Plataforma per Catalunya en diversos ajuntaments arreu del territori. L’organització també rebutja la banalització del feixisme que s’ha fet recentment per part d’alguns mitjans de comunicació i partits, emprant aquest concepte per criminalitzar moviments socials o com un mer atac contra qualsevol adversari, sense ser conscient del greu perill que suposa el veritable feixisme.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.