JEV-Barcelona, amb la ILP per la Renda Garantida de Ciutadania

JEV-Barcelona ha participat aquest dissabte a una recollida de signatures per fer possible una ILP que promogui la Renda Garantida de Ciutadania, organitzada conjuntament amb les agrupacions d’ICV-EUiA de la ciutat. S’han muntat taules repartides als deu districtes per ampliar el suport ciutadà a la iniciativa i superar les 50.000 signatures necessàries per iniciar-ne la tramitació al Parlament de Catalunya. Aqueta iniciativa és més necessària que mai, davant d’una crisi i una política d’austeritat salvatge i injusta que està impactant sobre els sectors més vulnerables de la població. La lluita contra la pobresa ha de ser la prioritat màxima, i molt especialment davant d’uns governs a Barcelona, a la Generalitat i a l’Estat que avancen incansables en la retallada de drets i serveis públics i que es mostren desconnectats i insensibles davant del patiment de la gent. La Renda Garantida de Ciutadania té com a objectiu garantir que ningú estigui per sota del llindar de la pobresa, assegurant a tothom uns ingressos de 664 euros mensuals, ja sigui a través de la percepció íntegra d’aquesta quantitat (en el cas de persones sense cap ingrés) o complementant pensions o salaris precaris. Més informació a: http://www.rendagarantidaciutadana.net/.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *