JEV-Sabadell tria nova Coordinació i reclama més radicalitat democràtica a ICV

L’Assemblea local de Joves d’Esquerra Verda de Sabadell, màxim òrgan de presa de decisions de l’organització local de l’esquerra verda transformadora, s’ha celebrat aquest dissabte al matí per debatre i aprovar l’informe de gestió de la Coordinació anterior, el document d’estratègia que marca el full de ruta que seguirà JEV Sabadell durant aquest curs i per escollir a la seva nova Coordinació. Tant l’informe de gestió com el document d’estratègia han estat aprovats per unanimitat, després d’incorporar la majoria d’esmenes i consideracions fetes pel conjunt d’adherides i adherits que han participat del procés assembleari. També s’ha debatut i aprovat el document de comunicació, on JEV Sabadell recull l’estratègia comunicativa que emprarà a partir d’ara. Pel que fa a la renovació de la Coordinació Local, fins ara en mans d’Irene Monés i Miquel àngel Claveria, recaurà a partir d’ara en Joan Carles Claveria i Mireia Martí, única candidatura presentada i que ha obtingut la totalitat dels sufragis de la militància que ha exercit el seu dret a vot. En l’acte de cloenda, la Coordinació Nacional de JEV, Pau Planelles i Anna Rovira, han fet una crida que JEV Sabadell lideri tant en el si de l’organització com portes enfora el clam ètic per la transparència i contra la corrupció. L’Assemblea també ha aprovat una resolució titulada “Davant la crisi, radicalitat democràtica”, que reconeix el treball d’aprofundiment democràtic d’ICV Sabadell i la seva major porositat amb els moviments socials, d’ençà la celebració de la seva VIIIa Assemblea Plenària l’octubre de 2012. D’altra banda, amb la resolució, JEV Sabadell insta el seu referent polític, ICV, a continuar treballant per “prosseguir amb l’obertura del partit, la seva transparència total i la seva regeneració política de formes i de lideratges (…) treballar per la confluència i la unió de les esquerres a la ciutat, especialment en les relacions amb EUiA, així com també amb ES” i per “augmentar i fer eix imprescindible l’articulació i la participació al moviment associatiu i més obertura de cara a aquest, establint relacions i feedbacks constructius.”

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *