JEV dóna suport a Romeva per garantir l’accés a la Universitat

Garantir l’accés a la Universitat és competència de la UE, tal com queda recollit a la Carta de Drets Fonamentals de la Unió, i per aquest motiu Raül Romeva ha demanat a la Comissió Europea que reconegui la importància dels sistemes de beques i, així, emprendre accions per contrarestar la política de restricció de beques dels overns de Mas i Rajoy. Joves d’Esquerra Verda fa temps que denunciem que estudiar a la Universitat és cada vegada més difícil per l’augment de preus que s’ha generat els darrers cursos, especialment a Catalunya, i les restriccions que s’imposen any rere any per poder accedir a una beca. Això ha suposat que milers d’estudiants hagin hagut d’abandonar els estudis per causes econòmiques. L’eurodiputat d’ICV, a instàncies de JEV, ha recordat que l’accés a l’educació és un dret universal que no pot ser restringit per la capacitat econòmica de cada persona. L’organització juvenil continua exigint una Universitat pública, de qualitat i gratuïta per tal que tothom qui vulgui pugui accedir-hi sense restriccions econòmiques!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.