JEV participa a la manifestació pel dret a l’avortament lliure i gratuït

En motiu del Dia Internacional per la Despenalització de l’Avortament, JEV ha participat un any més a la manifestació celebrada a Barcelona el 28 de setembre sota el lema “Desobeirem les vostres lleis patriarcals! Avortament lliure i gratuït!”. Aquest any però, la manifestació tenia més importància que mai donada la intenció de Gallardón de modificar la llei de l’avortament i imposar condicions restrictives i retrògrades que retrocedeixen anys enrere en els drets i llibertats de les dones. En aquest sentit més d’un miler de persones es van concentrar davant la Delegació del Govern espanyol a Barcelona i seguidament van anar recorrent els carrers del centre de la ciutat. Joves d’Esquerra Verda també va assistir-hi per defensar la llibertat de les dones per decidir sobre el seu propi cos. “Amb la Llei Gallardón les dones seguiran avortant, però ho faran de manera clandestina”, va dir Judit Terés, responsable de Dones Joves, “és per això que demanem que el Ministre retiri el projecte de Llei que ens farà retrocedir dècades de drets aconseguits” va finalitzar.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *