JEV aprova una resolució contrària a la reforma del sistema de pensions del PP

Joves d’Esquerra Verda, en el marc del seu Consell Nacional celebrat el 5 d’octubre, ha aprovat una resolució titulada “Contra la reforma retalladora del sistema de pensions. A favor de la millora dels ingressos en un sistema de pensions públic, redistributiu, solidari i de repartiment”, on manifesta la seva posició contrària a la proposta del PP i esbossa quin hauria de ser el model. Aquest text s’emmarca dins d’una campanya sobre les pensions, on s’elaborarà un posicionament més ampli treballat a partir de formacions i debats per combatre l’enfrontament intergeneracional que la dreta està situant. Per altra banda, el Consell Nacional ha aprovat una resolució en contra del TIL i en suport dels docents de Ses Illes i ha ratificat l’aportació de l’organització a la caixa de resistència d’aquests. També s’han aprovat altres textos: un posicionament en contra del projecte de l’Outlet de Viladecans, un posicionament sobre la situació a Síria i, finalment, l’agrupació de Tarragona ha presentat una resolució en contra de les beatificacions massives de Tarragona el 13 d’octubre. El text mostra el rebuig a les beatificacions perquè criminalitzen el bàndol republicà de la Guerra Civil i demana que les institucions públiques no hi donin suport. L’agrupació, a més, ha animat a signar el manifest de la Coordinadora per la Laïcitat i la Dignitat, on JEV participa activament i també membres de manera individual.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *