JEV de l’Ebre participa a la manifestació en contra del projecte Castor a Alcanar

Joves d’Esquerra Verda de les Terres de l’Ebre vam participar el passat diumenge 6 d’octubre, juntament amb ICV de les Terres de l’Ebre i la diputada al Parlament Hortènsia Grau, a la manifestació en contra del projecte Castor a les Cases d’Alcanar. Amb els lemes “No el volem” i “No al projecte Castor a les Terres del Sénia” es demanava el desmantellament del magatzem de gas subaquàtic del projecte Castor, ja que des que va començar la seua activitat s’han produït constants moviments sísmics que posen en perill la vida dels nostres veïns i veïnes. La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia, que va organitzar la manifestació amb l’assistència de 6.000 persones, fa sis anys va encapçalar una mobilització contra el mateix projecte. Des de JEV, tal com va fer ICV al seu moment, donem ple suport a la Plataforma perquè considerem que l’explotació del projecte és de gran risc per a un territori com el nostre, amb múltiples fonts d’energia, com la nuclear, que si es vegessin alterades pels terratrèmols, podrien tindre conseqüències fatals tant socialment com mediambiental. JEV de l’Ebre reiterem el nostre rebuig a Castor, un projecte fet mirant els interessos d’uns pocs i deixant de banda les conseqüències socials, ambientals i territorials que es podrien produir a causa d’aquest.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *