JEV participa en la defensa de l’Hospital Comarcal de Blanes

Una delegació de Joves d’Esquerra Verda d’arreu del territori (Tarragona, Barcelona i Girona, entre d’altres) s’ha sumat aquest diumenge a Blanes a la manifestació contra les retallades i en defensa de la sanitat pública a la Selva i l’Alt Maresme. Unes 2.500 persones, segons la Policia Municipal de Blanes, i unes 4.000 segons els organitzadors es van manifestar diumenge pels carrers d’aquest poble de la Selva en contra de les retallades que s’estan aplicant a la sanitat i que afecten l’Hospital d’aquest municipi. La mobilització, organitzada des del comitè d’empresa de l’Hospital, volia servir per llançar un crit contra el trasllat del servei de cirurgia cap a Calella i la reducció de llits i habitacions. A mitjans del mes de setembre, el comitè d’empresa ja va organitzar una acampada davant del centre mèdic de Blanes per mostrar el seu rebuig a les retallades i als canvis de serveis previstos des del pla de Reordenació Assistencial Territorial (RAT) entre els hospitals de Blanes i Calella, a la qual JEV-Blanes va participar acampant també a l’entrada de l’Hospital. La manifestació ha començat amb una marxa lenta de vehicles des de Lloret de Mar fins a la porta de l’Hospital de Blanes. Un cop allà, els manifestants han començat a caminar fins acabar davant del Consistori del municipi. L’acte també ha rebut el suport de plataformes del territori, associacions de veïns del municipi, sindicats i partits polítics com ICV.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *