JEV rebutja, un cop més, la LOMCE

Joves d’Esquerra Verda ha tornat a mostrar, un cop més, el seu rebuig a la LOMCE assistint a la concentració davant de la seu del Partit Popular de Catalunya el dia que s’aprovava la llei al Congrés dels Diputats, una convocatòria feta des de l’Assemblea Groga. Anna Rovira, coordinadora nacional de l’organització política juvenil, qui ha encapçalat la delegació de JEV a la mobilització, ha declarat que”no deixarem de mobilitzar-nos contra la LOMCE, ja que és una llei que implica retrocessos en tots els aspectes, tant pel que fa a l’atac a la immersió lingüística, com l’elitisme i la segregació que implica, com per la importància que dóna a l’assignatura de religió”. “és una llei que recorda massa etapes anteriors de la història d’Espanya i, en aquest sentit, és un enorme pas enrere”, ha afegit Rovira. “En un moment com l’actual, el que cal és invertir en educació pública per assegurar la cohesió social i la igualtat d’oportunitats, i la LOMCE és justament el contrari d’aquest objectiu”, ha conclòs.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *