JEV participa a l’acte unitari “12 d’Octubre, res a celebrar”

Una àmplia delegació de Joves d’Esquerra Verda, encapçalada pel coordinador nacional, Pau Planelles; el responsable d’Immigració, Roger Molinas; i el director de Jovent, Gerard Sentís, ha participat a l’acte unitari “12 d’Octubre, Res a Celebrar”, la tarda d’aquest dissabte a la plaça de la Mercè de Barcelona, organitzat per una àmplia plataforma molt plural de col·lectius migrants, així com Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. L’acte ha comptat amb diverses actuacions musicals de grups catalans i llatinoamericans, així com hi han intervingut diversos membres de moviments socials i col·lectius diversos que han recordat el desnonament de les naus del Poblenou o els assassinats a mans de grups d’ultradreta de Guillem Agulló, Pavlos Fyssas o Clèment Mèric. El manifest de l’acte, que JEV ha signat, es reafirma un cop més en el rebuig dels nombrosos actes de la ultradreta realitzats a Catalunya i arreu d’Europa, afirmant que el 12 d’octubre no hi ha res a celebrar, ja que es tracta de la commemoració de la conquesta, la colonització i el genocidi cultural sobre els centenars de pobles i les cultures precolombines. Pau Planelles, coordinador nacional de JEV, ha conclòs que l’èxit de la convocatòria demostra que l'”única resposta efectiva del “No passaran!” és col·lectiva com aquesta”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.