JEV celebra que Estrasburg hagi aturat el desallotjament del bloc Salt

Joves d’Esquerra Verda va estar present ahir a la nit i aquest matí donant suport a les famílies que avui havien de ser desallotjades de l’edifici que la PAH va ocupar fa uns mesos a Salt, al Gironès. Les famílies, que havien estat desnonades dels seus habitatges, ara viuen a un edifici que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va ocupar fa set mesos, conegut com a Bloc Salt i en el marc de l’Obra Social de la PAH. La notícia de l’aturada del desallotjament s’ha fet efectiva a primera hora del matí i ha resultat una victòria, tant per a les famílies com per als membres de la PAH i totes aquelles persones que s’hi posicionaven en contra. La Coordinació Nacional de JEV, Anna Rovira i Pau Planelles, així com d’altres membres de l’organització, han viscut junts els primers moments després de la celebrada notícia que pot obrir un precedent al país, ja que és la primera vegada que es produeix un revés judicial com aquest.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *