JEV-Barcelona denuncia una ciutat “en mans del turisme”

Joves d’Esquerra Verda de Barcelona va organitzar ahir divendres una trobada amb els nous militants de l’organització. L’activitat, que va comptar amb persones afiliades els darrers mesos, va servir per donar a conèixer l’organització i resoldre tots els dubtes que es poden generar quan s’entra a formar part d’una joventut política. Posteriorment, els nous militants i l’agrupació de JEV-Barcelona van sopar i discutir sobre el paper del turisme a la capital catalana després de veure un capítol del 30 minuts de TV3 sobre aquesta qüestió. “Barcelona és una ciutat en mans d’una gestió molt determinada del turisme”, va afirmar Gerard Sentís, coordinador de JEV-Barcelona. “La Rambla o la costa barcelonina han deixat de ser patrimoni de la ciutadania de Barcelona”, va denunciar Sentís. Per la seva banda, la coordinadora de l’agrupació, Carla Vidal, va recordar que “l’espai públic cada vegada està més privatitzat”, mencionant la pista de gel o la comercialització de les estacions de metro, entre d’altres.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *