JEV del Vallès Occidental celebra la seva VI Assemblea Comarcal

Diumenge 20 d’octubre va tenir lloc la VI Assemblea Comarcal de l’agrupació de JEV del Vallès Occidental. Laura Bros i Roger Ubach van ser escollits coordinadora i coordinador comarcals de Joves d’Esquerra Verda en una Assemblea que s’ha celebrat a Sant Cugat del Vallès. L’Assemblea va comptar amb la participació de la Coordinació Nacional de JEV, Pau Planelles i Anna Rovira; la benvinguda a càrrec de Joan Calderon, portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA-EPM a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i responsable de moviments socials d’ICV Vallès Occidental; i Joan López i Núria Buenaventura com a responsables d’organització i relacions polítiques d’ICV a la comarca. El grup comarcal de Joves d’Esquerra Verda va reunir una vintena dels seus adherits i adherides al local d’ICV de Sant Cugat, amb els principals objectius de valorar la gestió de l’executiva sortint, escollir un nou Equip Coordinador Comarcal, i aprovar les línies estratègiques i organitzatives del nou curs polític. L’Assemblea va servir per fer balanç de la gestió de la Coordinació Comarcal sortint, formada inicialment per Júlia Mas i Ferran Farnós, tot i que per motius laborals Mas la va finalitzar amb l’ajuda de la responsable d’Organització, Laura Bros, i la resta d’integrants de l’ECC. Quant a l’Equip Coordinador Comarcal passarà a estar format per Frank Morales, Ignasi Hernández i Marc A. Guillamon. A l’Assemblea també es va aprovar una resolució a proposta de JEV-Sabadell i amb el suport de la responsable de Gènere, Judit Terés, on l’organització comarcal es compromet a dur a terme una campanya de sensibilització sobre violència masclista adreçada a les dones joves. La resolució, a més, posa de relleu algunes dades flagrants sobre casos de violència que es produeixen cada cop en edats més joves. Anna Rovira i Pau Planelles van agrair la tasca desenvolupada per l’anterior Coordinació i van encoratjar i donar tot el suport a la nova Coordinació perquè segueixin treballant amb energies renovades a totes les trinxeres.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.