JEV de Sant Boi inicia la 4a edició del Cinema per a la reflexió

A partir del 23 d’octubre s’iniciarà a Sant Boi de Llobregat la 4a edició del Cinema per a la reflexió, un cicle de pel·lícules documentals organitzat per Joves d’Esquerra Verda del municipi. A partir d’aquest dia i fins al 15 de gener, s’emetran al local d’ICV de Sant Boi quatre pel·lícules que tenen com a objectiu principal el debat i la reflexió. Així mateix, es vol fer que les persones assistents siguin partícips de realitats properes i llunyanes, tant en l’espai com en el temps, de les quals sovint som ignorants. El cicle s’obrirà amb “Comprar, tirar, comprar”, reconegut documental sobre la dinàmica consumista de la nostra societat. En les successives projeccions s’emetran “Els nens salvatges”, que tracta les malalties mentals en joves i infants; “Al sur de la frontera”, sobre la forma que ha pres la lluita contra la desigualtat a Llatinoamèrica; i “El lugar que ya no está”, recopilació documental sobre la repressió franquista que s’inicià el 18 de juliol de 1936 a Burgos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *