JEV participa a la vaga general d’educació del 24 d’octubre

Joves d’Esquerra Verda ha sortit avui al carrer arreu de Catalunya en motiu de la vaga general educativa. Docents, alumnes i mares i pares han deixat les aules per manifestar-se contra la LOMCE i contra de les retallades que estan posant en perill la supervivència de l’educació pública a tot l’Estat. L’organització ha estat present al llarg de tot el dia a les diverses mobilitzacions convocades per plataformes i sindicats, i on, per primera vegada, els principals sindicats de les escoles concertades també s’han unit. JEV valora molt positivament la jornada de vaga a tot el sector educatiu, ja que demostra la total disconformitat de la gent amb les polítiques que PP i CiU estan duent a terme en el camp de l’educació. De la mateixa manera, la Coordinació Nacional, Pau Planelles i Anna Rovira, i la responsable d’Educació i Universitats, Sara Ledesma, han recordat que cal seguir sortint al carrer i lluitant per evitar que ens prenguin una educació pública, de qualitat i en català.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *