JEV assisteix a trobades estatals de col•lectius LGTB

I Encuentro Estatal d’ALEAS IU: organitzar la rebel·lió amb orgull Els dies 26 i 27 d’octubre del 2013 l’área de Libertades de Expresión Afectivo-Sexual d’Izquierda Unida (ALEAS IU) va celebrar el seu primer Encuentro Estatal, en el marc del qual hi ha sigut present una representació de Joves d’Esquerra Verda. En aquesta trobada s’han presentat, discutit i aprovat els documents organitzatiu i polític d’aquesta organització, i el pla de treball que ha de regir les línies de treball i les accions concretes per al proper curs polític. També s’ha votat la coordinació federal, on Alberto Hidalgo ha sigut reelegit com a coordinador de l’àrea, i s’ha votat l’equip de coordinació, on Marco Fornés (Aleas EUPV), Iago Legaspi (ALEAS Esquerda Unida – Galícia), Marta Cintas i Alfonso álvarez (ALEAS Andalucía) acompanyaran a Alberto Hidalgo en la direcció d’aquesta àrea. Laura Cañadas (coordinadora de la sectorial de Llibertats Sexuals de JEV) i Marc Collado (membre d’aquesta sectorial) han valorat molt positivament el bon nivell dels debats de la trobada d’ALEAS IU i la seva posició d’avantguarda ideològica en conceptes que descriuen la situació del col·lectiu LGTB des d’una perspectiva feminista d’esquerres: lluita contra la discriminació interseccional del col·lectiu LGTB migrant, visibilització bisexual, anticapitalisme i heteropatriarcat, diversitat afectivo-sexual en el món rural, prostitució masculina, entre molts d’altres. VI Jornades de Polítiques Lèsbiques de la FELGTB: reeixir l’aliança de les dones lesbianes, transsexuals i bisexuals contra la precarització Del 25 al 27 d’octubre del 2013 es van realitzar les VI Jornadas de Políticas Lésbicas de la Federación Estatal de Lesbianas, Gays, Transexuales y Bisexuales (FELGTB), sota el títol “Lesbianas ante la crisis: sororidad y lucha”. Durant aquestes jornades, es van realitzar debats al voltant de ponències i tallers sobre violència intragènere, diversitat funcional, cissexualitat, entre d’altres. Les assistents a les jornades han subratllat la importància de les aliances entre dones lesbianes, transsexuals i bisexuals, sobretot en els temps de precarització actuals. Des de Joves d’Esquerra Verda se’ls ha fet arribar un missatge de suport a la feina feta des de la área de Políticas Lésbicas de la FELGTB. Laura Cañadas, com a responsable de la sectorial de Llibertats Sexuals de JEV, ha manifestat la voluntat que les reivindicacions i línies de treball de la citada área s’incorporin a les de JEV, i la intenció que JEV participi a la xarxa associativa que portarà a terme els debats i les activitats que s’han iniciat en aquestes jornades fins a la celebració de les següents.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *