JEV-Blanes fa un acte per exigir l’avortament lliure i gratuït

Joves d’Esquerra Verda va participar divendres passat a un acte a Blanes que girava entorn de la reforma de l’avortament que vol dur a terme el Govern del PP. L’agrupació territorial va organitzar juntament amb Dones amb Iniciativa la xerrada-debat que es va dur a terme a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes, i en la qual van participar Dolors Camats, coordinadora nacional d’ICV; Cristina Bigordà, presidenta de Dones amb Iniciativa; Anna Rovira, coordinadora nacional de JEV; i Jèssica Terrón, coordinadora de JEV-Blanes. “El 40% dels avortaments es practiquen a joves menors de 25 anys i això comportarà que aquest sigui un dels col·lectius més afectats”, va declarar Anna Rovira. “Per a les joves menors de 18 anys serà necessari el consentiment dels pares per avortar, i es podrien trobar amb pares o tutors que obliguin la menor a tenir un fill contra la voluntat de la mare”, va concloure. Després de la intervenció de les ponents es va obrir un torn de paraules que va debatre amb el públic les situacions que aquesta reforma pot provocar sobre les dones i les joves, repetint situacions històriques que ja s’havien donat per tancades, i que ara tornen a sortir. Joves d’Esquerra Verda exigeix una vegada més un avortament lliure i gratuït!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *