JEV dóna suport a la causa de la plantilla de RTVV

Continuem lluitant per una RTVV pública, en valencià i de qualitat El 22 d’agost del 2012 el Consell d’administració de Canal Nou, amb la Direcció General a mans de José López Jaraba, va aprovar un ERO que preveia l’acomiadament de mes de 1.000 treballadors de la nostra radiotelevisió valenciana. La direcció de RTVV d’aquell moment va al·legar “que l’actual estructura, dissenyada en els anys 80, era impossible de mantindre”, època en la què governava el PSOE al País Valencia. Però la crua realitat es que la mala administració de RTVV va arribar en els anys 90 amb els governs del PP. El PP en els últims 15 anys va augmentar la plantilla de 687 treballadors (1991) a 1620 treballadors, les pèrdues entre 2008 y 2011 varen ser de 812 milions d’euros i el deute financer augmentà als 1.126 milions d’euros. Les conclusions son devastadores, l’acció d’un govern incompetent que sols es preocupa dels seus propis interessos i dels interessos dels seus amics, ha portat al abisme a la radiotelevisió pública Valenciana. No sols han intentat portar a terme un ERO il·legal, sinó que després que la justícia no els donara la raó han volgut prendre la seua justícia paral·lela anunciant el tancament de la radiotelevisió dels valencians i valencianes. Aquest ha sigut el darrer atac mes del govern del terror del PP presidit per Alberto Fabra que esta portant no sols al tancament de RTVV sinó al tancament de qualsevol expressió de la nostra cultura i llengua al País Valencia. Per això, des de Joves amb Iniciativa exigim al govern d’Alberto Fabra que rectifique en la decisió del tancament de RTVV per tal de no deixar desemparats als ciutadans valencians i la seua cultura i que busque alternatives de viabilitat. Joves amb Iniciativa, juntament amb la Coalició Compromís, continuem lluitant per una RTVV pública, en valencià i de qualitat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.