JEV participa a la Ruta Antifeixista de Gràcia al Clot

Aquest dissabte, la sectorial d’Immigració de Joves d’Esquerra Verda ha participat a la Ruta Antifeixista organitzada per Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Amical Mathausen i SOS Racisme en memòria del 75è aniversari de la Nit dels Vidres Trencats, el pogrom antisemita amb el qual l’Alemanya nazi va iniciar les polítiques d’extermini racial. La Ruta Antifeixista, que ha anat de Gràcia fins al Clot, ha servit per recordar com Barcelona va sofrir durant la Guerra Civil diversos bombardejos per part de l’aviació feixista italiana, com es van construir els refugis antiaeris, així com per denunciar la presència encara a dia d’avui de centres socials d’extrema dreta que emparen i promouen l’odi i la violència envers les minories. El responsable d’Immigració de JEV, Roger Molinas, ha tornat a demanar el tancament de la Llibreria Europa de Gràcia i el Casal Tramuntana del Clot, ja que representen un clar perill per a la convivència a aquests barris, animant a la mobilització social i veïnal permanent per tal de fer pedagogia i alertar sobre la veritable naturalesa d’aquests locals.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *