La revista Jovent, premi al mitjà més compromès amb la gent jove

La revista de Joves d’Esquerra Verda, Jovent, va ser guardonada el passat dissabte amb el Premi al mitjà de comunicació més compromès amb la gent jove que atorga anualment el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Aquest guardó forma part dels Premis de l’Associacionisme Jove Català, juntament amb el Premi al projecte associatiu i el Premi a la trajectòria associativa que enguany van reconèixer la Trobada del Triangle Jove i la Joventut Obrera Cristiana, respectivament. La revista Jovent ha arribat recentment al número 100, motiu pel qual el CNJC ha cregut oportú entregar aquest premi en la seva dotzena edició. La publicació 100 de la revista fundada per la Joventut Comunista de Catalunya el 1977 va ser presentada el passat mes de juny en un acte a l’Espai Jove la Fontana de Barcelona amb els diversos directors i directores que ha tingut durant els darrers 36 anys, entre d’altres persones convidades. “Des del Consell de Redacció de Jovent i en nom de Joves d’Esquerra Verda agraïm molt el premi”, va comentar el director de la revista, Gerard Sentís, en una breu intervenció. “El compromís amb la gent jove segueix intacte en la nostra publicació des de l’any 1977, quan es va començar a editar en plena transició i des de la clandestinitat”, va continuar. “‘Tot el que és jove ho fem nostre’ era el titular del número 1 de la revista, i amb el treball en xarxa amb les entitats del CNJC volem que així segueixi sent”, va concloure Sentís. El premis van ser entregats pel director general de Joventut de la Generalitat, Antoni Reig; el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi; i el president del CNJC, Sergi Contreras. Va ser durant el Sopar de l’Associacionisme Juvenil, on també hi eren la Coordinació Nacional, Anna Rovira i Pau Planelles; la nova secretària del CNJC Lucía de Frías i d’altres membres de l’organització.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.