El CNJC escull Lucía de Frías com a membre del Secretariat i aprova dues resolucions de JEV

El passat dissabte 9 de novembre es van celebrar tant el Comitè Executiu com l’Assemblea General Exraordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). En el primer dels espais, una delegació de Joves d’Esquerra Verda conformada per la coordinadora nacional, Anna Rovira, i el responsable de Municipalisme, Gerard Domínguez, van defensar una resolució per l’accés universal a la Universitat i l’FP i una altra en defensa d’una policia democràtica i per una mobilització social pacífica, respectivament. Les dues resolucions van ésser esmenades i van rebre el suport d’una àmplia majoria de les entitats presents al Comitè Executiu. Respecte a l’Assemblea General Extraordinària, Lucía de Frías, membre de JEV de Tarragona, es va presentar com a candidata a ocupar una vacant del Secretariat del Consell. “En un moment com l’actual, defensar els drets d’una joventut a qui han robat les expectatives és el que em mou a presentar-me”, va afirmar en la seva declaració d’intencions. En el moment de la votació, el CNJC va donar un suport de 18 vots a favor i 2 en blanc a la candidata de JEV i representant de l’àmbit d’entitats polítiques. Més tard, mitja dotzena de membres de JEV van assistir al Sopar de l’Associacionisme que organitzava el mateix Consell, i la revista Jovent va ser premiada pel seu compromís amb la gent jove de Catalunya.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *