JEV participa a les jornades de treball “Construint l’alternativa a Europa”

Dijous 7 i divendres 8 de novembre, una delegació de Joves d’Esquerra Verda encapçalada pel coordinador nacional, Pau Planelles; la responsable de Municipalisme i regidora de Joventut del Prat de Llobregat, Anna Martín Cuello; i la responsable de Cultura i Memòria Històrica, Júlia Mas, ha participat a les jornades “Construint l’alternativa a Europa” que han tingut lloc a Brussel·les amb una quarantena més de persones. Les jornades han servit per fer balanç de la legislatura 2009-2014 amb l’eurodiputat Raül Romeva i per començar a treballar les prioritats de les eleccions europees del maig del 2014, centrades en la democratització de les institucions comunitàries i la unió fiscal com a única solució a les actuals polítiques neoliberals imposades. A través de les diferents taules i ponències, les jornades han permès intercanviar experiències amb representants de partits d’altres països del sud d’Europa, com Syriza, SEL o els Verds francesos, parlar de la crisi econòmica i de quin model d’unió econòmica i monetària volem i de la necessitat de reconstruir Europa des del sud. JEV té clar que la propera cita electoral és determinant pel futur d’Europa i és per això que, en paraules de Pau Planelles, “caldrà posar tots els esforços a fer veure a la gent la utilitat de votar en aquestes eleccions perquè deixin de governar-nos els austercidies”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *