JEV del Baix Llobregat participa a la manifestació del 24-N

El passat diumenge 24N JEV Baix Llobregat va assistir a la manifestació convocada per la plataforma “Prou Retallades”, la qual agrupa sindicats i moviments socials, contra la reforma de les pensions i els pressupostos de la Generalitat 2014. Aquets pressupostos suposen més patiment i més misèria per a les classes treballadores del país, ja que tot i que en principi no hi haurà cap retallada, el Conseller d’Economia aposta per la venta de patrimoni i la privatització de serveis. En paraules del coordinador comarcal Cèsar Sierra “Els que veuen la llum al final del túnel de ben segur que no estan al mateix que nosaltres, perquè amb aquets pressupostos l’únic que fan es provocar més fondària. Estan cavant sobre la nostra pròpia tomba”. La protesta aglutinar més de 150.000 manifestants, els quals malgrat el fred van sortir de casa per mostrar el seu rebuig a les polítiques neoliberals del govern central i autonòmic. La coordinadora comarcal Anna Martin mostrar la seva indignació amb la reforma de les pensions “Es l’última pota de l’estat del benestar que els hi faltava per retallar. No només incompleixen per enèsima vegada el seu programa electoral, sinó que deixen sense futur a la majoria social d’aquet país”. La població va tornar a demostrar als carrers que aquest govern no té legitimitat ni suport, i el que hauria de fer es plegar i dimitir. Des de joves d’esquerra verda del Baix Llobregat volem fer una crida a la ciutadania per tal de que no es resigni davant d’aquesta estafa anomenada crisi i que l’única opció que ens queda es seguir lluitant perquè no ens prenguin el futur.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *