JEV del Vallès Oriental escull la nova Coordinació Comarcal

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat la II Assemblea Comarcal de Joves d’Esquerra Verda del Vallès Oriental. En la clausura d’aquesta Assemblea han sortit escollits per unanimitat la nova Coordinació Comarcal formada per Ariadna Jaumot (Sant Fost de Campsentelles) i Arnau Fornés (la Garriga). Marc Collado, coordinador comarcal sortint, va presentar l’informe de gestió del seu mandat, on va rebre l’agraïment de tots els assistents per la feina feta i la dedicació durant aquests anys a l’organització. La nova Coordinació de JEV del Vallès Oriental vol reforçar l’organització, i per això ha triat Miquel Miras com a nou responsable de Relacions Externes. “Hem de promoure més activitat, més carrer, per acostar les persones joves a la política”, deia Fornés. Així, endegaran una campanya en contra la precarietat juvenil i l’atur, posant la mirada en les properes eleccions europees de la primavera del 2014. “és el moment d’acostar-nos al jovent, explicar el moment de suma importància que serà votar en les europees per tal d’aconseguir una millora en les polítiques de joventut”, afegia Jaumot.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *