JEV i la Nous Horitzons entreguen la 3a edició del Premi Carme Casas

Joves d’Esquerra Verda i la Fundació Nous Horitzons han entregat avui el premi per a treballs de recerca del Batxillerat Carme Casas a la guanyadora de la tercera edició, Diana Rodríguez Grimau, pel treball “El 15M a Sabadell”. El premi, que porta el nom de Carme Casas per homenatjar la figura d’aquesta lluitadora antifranquista morta la setmana passada, consisteix en 500 euros per a l’IES, 500 euros per a l’alumna i la publicació del treball guanyador. L’acte d’entrega i de presentació de la publicació ha tingut lloc a l’IES Pau Vila de Sabadell, el centre educatiu de l’autora. Hi han participat Cristina Molins, representant de la Fundació Nous Horitzons; Anna Rovira, coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda i membre del jurat del guardó; el director del centre; la tutora del treball; i l’autora. Molins ha manifestat la importància del Premi, tant per a la Nous Horitzons com per a JEV, així com la valoració positiva que les dues oganitzacions fan de les tres edicions presentades. En la seva intervenció, Anna Rovira ha recordat la figura de Carme Casas i, com a membre del jurat, ha destacat la qualitat del treball premiat i la importància de publicar un testimoni i una anàlisi del moviment 15M a una ciutat important com Sabadell.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *