JEV lamenta la dissolució de la Coordinadora LGTB de Catalunya

Joves d’Esquerra Verda dóna suport a les entitats que formen part de la Coordinadora LGTB de Catalunya en el seu procés de dissolució i posa en valor la feina feta per la federació al nostre territori durant gairebé 30 anys. Actualment la Coordinadora estava formada per Gais Positius, GAG (Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals), ACGIL (Associació Cristiana de Gais i Lesbianes), ACATHI (Associació Catalana per la integració d’Homosexuales, Bisexuales i Transsexuals Immigrants), Pandora i Diversitat & Discapacitat. Des de JEV seguirem treballant colze a colze amb aquestes entitats per lluitar contra la discriminació per raó d’orientació sexual o identitat de gènere i contra l’estigmatització de les persones que viuen amb el VIH/SIDA. Joves d’Esquerra Verda, tal com va aprovar en el seu Consell Nacional el passat dia 1 de desembre, denuncia les polítiques de retallades del Partit Popular que han deixat sense finançament a les associacions amb seu a Catalunya privant-les de les ajudes necessàries per seguir desenvolupant els seus serveis. En aquest sentit la responsable de Llibertats Sexuals de JEV, Laura Cañadas, fa especial esment a l’eliminació del telèfon d’atenció 900 Rosa, servei capdavanter de la Coordinadora que deixarà de funcionar el 31 de desembre després de 22 anys donant resposta al VIH/SIDA, també a d’altres ITS i a qualsevol dubte sobre el col·lectiu LGTB a escala estatal per falta de finançament. Des de l’organització volem mostrar el nostre suport a en Joaquim Roqueta, actual Secretari General de la Coordinadora LGTB de Catalunya, a tot l’equip que hi ha darrere l’entitat i al voluntariat que tot i les dificultats han seguit treballant per una societat més justa i lliure i els encoratgem a seguir lluitant pels nostres drets.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *