JEV inicia la campanya “Feliç 1974”

Joves d’Esquerra Verda ha iniciat aquesta setmana una campanya sota el lema “Feliç 1974”, que vol denunciar el retrocés social que impliquen diverses polítiques imposades pel Govern del Partit Popular a l’Estat. La campanya consta de cinc targetons amb versió electrònica i impresa que denuncien diferents retrocessos en diversos camps. El primer d’aquests, amb el subtítol “Tornem a Londres a avortar” i publicat el passat divendres, vol posar de manifest que amb el nou projecte de llei sobre l’avortament hi ha un retrocés de més de 30 anys en els drets de les dones. Les altres imatges, que es publicaran durant els propers dies, aniran relacionades amb temes com l’educació, la seguretat o l’exili, amb la voluntat de denunciar algunes de les polítiques més retrògrades d’aquest Govern sense cap legitimitat democràtica. “Des de Joves d’Esquerra Verda entenem que l’ofensiva del PP és un autèntic procés deconstituent en tots els fronts que vol acabar amb el model social i polític que hem conegut fins ara. Per això creiem que cal relacionar totes les denúncies, totes les lluites sota un mateix missatge”, han declarat Pau Planelles i Anna Rovira, coordinador i coordinadora nacionals de JEV.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *