JEV es manifesta en contra de la reforma de la llei de l’avortament

El passat divendres 20 de desembre els drets de les dones van tornar 30 anys enrere al nostre país quan el govern del PP va aprovar la reforma de llei de l’avortament. Aquest no és el primer atac contra els drets de les dones que el Partit Popular s’atreveix a fer, però aquesta vegada ha estat demolidor. Des de Joves d’Esquerra Verda considerem que és extremadament greu que els drets de la salut sexual i reproductiva de les dones es vegin atacats per una ideologia tan retrograda avui en dia. Creiem que, en aquest sentit, la reforma no vetlla pel benestar de les dones i que les tracta com si fossin mercaderia i no persones, ja que no ens permet decidir sobre el nostre propi cos. La responsable de Gènere i Dones Joves, Judit Terés, va expressar que “la reforma ens situa a les dones 30 anys enrere, i ens posa en una situació de risc, en molts casos, tornant als avortaments de primera i de segona”. Al temps la coordinadora nacional, Anna Rovira, va aprofitar per explicar que des de la organització juvenil han editat un material en motiu de rebuig a la reforma de Gallardón “es tracta d’una postal que il·lustra unes noies dels anys 70, i on amb ànim sarcàstic desitgem a la població un feliç any 1974, per reivindicar aquest retrocés de drets i llibertats”. Des de Joves d’Esquerra Verda volem mostrar el nostre absolut rebuig a aquesta reforma i a totes les retallades de drets i llibertats que s’estan duent a terme a mans del Partit Popular que cada dia fa passos agegantats per tornar-nos al franquisme, amb una clara voluntat de fer tornar les dones a la caverna des d’on sembla que mai haguessin hagut de sortir si fos sota opinió dels senyors i senyores d’aquesta dreta espanyola que va de la mà de l’Església Catòlica. Nosaltres no desistirem, sortirem al carrer a reivindicar els nostres drets cada vegada que sigui necessari i defensarem sempre el dret a l’avortament lliure i gratuït.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *