JEV participa a la manifestació de Tanquem els CIE a la Zona Franca

La sectorial d’Immigració de Joves d’Esquerra Verda va participar aquest dissabte en la manifestació i marxa de torxes que va aplegar un miler de persones davant el CIE de la Zona Franca, la més nombrosa realitzada fins al moment per tal d’exigir el tancament d’aquest centre. La marxa, convocada pel moviment social “Tanquem els CIE”, protestava per la mort del ciutadà armeni Alik Manukyan sota circumstàncies poc clares la nit del 3 de desembre, les flagrants agressions cap als interns la nit de cap d’any per part d’agents antiavalots de la Policia Nacional, la negativa d’entrada a la Comissió Independent de Drets Humans formada per metgesses i advocades davant de la deficitària assistència mèdica, així com les deportacions de testimonis vitals per tal d’aclarir totes aquestes irregularitats. El divendres anterior una delegació de diputats, entre els quals Sara Vilà i David Companyon d’ICV-EUiA, acompanyats per l’eurodiputada dels Verds i exportaveu de la FYEG Ska Keller, es va fer passar per familiars dels interns per tal d’accedir a l’interior del CIE i comprovar, un cop més, les condicions infrahumanes amb que es troben els reclosos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *